Monday, 22 July 2024

Jogi nyilatkozat

Azzal, hogy belép a www.gordiusinox.hu honlaprendszer valamelyik oldalára, elfogadja az alábbi feltételeket, még abban az esetben is, ha nem regisztrált felhasználója az oldalnak:


• A gordiusinox honlapon közölt tartalom a Gordius INOX Kereskedelmi Kft. szellemi tulajdona.
• A Gordius INOX Kereskedelmi Kft. fenntart minden, a lap bármely részének bármilyen technikával, módszerrel történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot. A laphoz tartozó oldalak tartalmát és kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik.
• A szolgáltató előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a lap egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) feldolgozása és értékesítése. A lap tartalmának egyes részeit - kizárólag saját felhasználás céljából - merevlemezére mentheti vagy kinyomtathatja, de ebben az esetben sem jogosult a lap így többszörözött részének további felhasználására, terjesztésére, adatbázisban történő tárolására, letölthetővé tételére, kereskedelmi forgalomba hozatalára.
• Az Gordius INOX Kereskedelmi Kft. oldalai teljes egészében szerzői jogvédelem alatt állnak, azokból bármely részt kivágni, a megvágott részt pedig nyilvánossághoz bármely módon újraközvetíteni tilos. Tilos továbbá a Gordius INOX Kereskedelmi Kft. előzetes írásbeli engedélye nélkül a lap tartalmát tükrözni, azaz technikai művelet segítségével nyilvánossághoz újraközvetíteni, még változatlan formában is.
• A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. A Gordius INOX Kereskedelmi Kft. követelheti a jogsértés abbahagyását és kárának megtérítését.
• A honlapról értesüléseket átvenni csak a honlapra való hivatkozással lehet, azzal a feltétellel, hogy az átvevő nem változtat az eredeti információn, és egyértelmű hivatkozást feltűntet minden közlésénél. (Módja: forrás:gordiusinox.hu)
• A Gordius INOX Kereskedelmi Kft. pontos és hiteles adatok közlésére törekszik, de a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállal.

 

 

 

GORDIUS INOX = BIZTOS KÖTÉS