Thursday, 28 March 2024

Menetjavítás

 Menetjavító betétek nagy választékban raktárról, illetve rövid szállítási határidővel.

Bízzák ránk a készletezést! Igény esetén a megrendelt termékeket keretszerződés szerinti ütemezéssel szállítjuk Önöknek.

A termékeket kérésüknek megfelelő csomagolási egységben szállítjuk.

 
Kiszállítás futárszolgálattal Magyarország és Szlovákia egész területén.
 
 
Termékleírás:
 

A FILTEC® és a LOCKFIL® menetjavító-betétek alkalmazásával nagyszilárdságú, kopásálló, hőterhelésnek ellenálló furatmenetek precíz kialakítása lehetséges.

A FILTEC® az un. szabadon futó, a LOCKFIL® az önzáró típus, amelyek beazonosítását a beszerelést követően is megkönnyíti a zöld ill. piros bevonati szín. Rombikus profilra húzott anyagból, precizós kialakítással készülnek és minden egyes menetrészük szabadon átfut a furatmeneten, a beépítésük két oldalról is lehetséges. Az eredmény pedig egy kaliberezhető, mindkét oldalról használható kiváló furatmenet. Magas kopás-, korrózió- és hőállósággal rendelkeznek, és alkalmazásuk során alacsony a súrlódás a menetek között, szűk tűrésértékek mellett is.

A LOCKFIL® önzáró termékek további jellemzője, hogy rendelkeznek egy ún. záró-szorító mechanikával, amely kötésbiztosító funkciót szolgál. Ezt a funkcióját a termék az egyes menetrészek poligon-formájúra történt kialakításának köszönheti, melyek rászorulnak a beletekert csavar menetfalára, ami által pedig egy rugalmas, szorított-zárt kötés alakul ki. Az egyszerű beazonosíthatóság érdekében a LOCKFIL® önzáró termékek piros színűek.

A FILTEC® és a LOCKFIL® menetjavító-betétek collos és metrikus méretekben is rendelhetőek.

A beszerelő szerszámok, és betétek készletben és darabra is megvásárolhatóak.

További előnyei:

  • Korrózió- és hőálló.
  • Kopásálló.
  • Egyenletes terhelés- és feszültségeloszlást tesz lehetővé.
  • Különböző színek felhasználás, beépítés szerint. 
  • Könnyű, gyors beszerelhetőség.
  • Szortiment, és egy mérethez tartozó készletek.  
  •  

 

                                          monokit.jpg

 

 

 

 

 

Gordius Inox =  Biztos kötés

Jobb árat szeretne?

Éves keretszerződés, vagy nagyobb egyszeri darabszám esetén áraink kedvezőbbek lehetnek. Kérjen ajánlatot: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.